Termeni și Condiții

Bun venit pe site-ul www.omimag.ro!

Dorim să te informăm că utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condiților enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din acesta, fiind echivalentul juridic al unui contract scris și semnat.

Administratorul site-ului www.omimag.ro își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează, denumite în continuare ”utilizatori” sau ”cumparatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a servicilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Site-ul www.omimag.ro este administrat de SC OMI HEALTH TEAM SRL, cu sediul social în Com. Giarmata-Vii, Jud. Timiș, Aleea Uberland Nr. 6, înregistrata la Registrul Comerțului sub numărul J35/1404/2020, CUI RO42632150, cont IBAN RO12INGB0000999910442066, deschis la ING BANK, denumită în continuare ”comerciant” sau ”noi”.

Drepturi de autor

Conținutul grafic, imagini, text, designul, programe și alte date sunt proprietatea SC OMI HEALTH TEAM SRL și a furnizorilor săi și este apărat de Legea pentru protecția dreptului de autor din România. Folosirea elementelor enumerate mai sus, reproducerea, modificarea, transmiterea, republicarea conținutului de pe acest site, fără acordul scris al SC OMI HEALTH TEAM SRL este strict interzisă și se pedepsește conform legilor în vigoare. Utilizatorii pot folosi acest site ca sursă de cumpărături.

Produsele magazinului

Magazinul online www.omimag.ro comercializează produse alimentare, apicole, suplimente alimentare, produse cosmetice naturale, produse pentru gravide, bebeluși și alăptare, produse pentru sportivi, produse pentru aromaterapie si relaxare etc. Descrierea fiecărui produs este disponibilă pe pagina produsului și este însoțită de imagine, preț, mod de administrare și alte detalii care te ajută în alegerea celui mai potrivit produs pentru tine.

Prețul produselor

Prețul produselor este afișat pe site în LEI și are TVA inclus. Periodic acesta poate suferi modificări, dar modificările vor afecta doar comenzile viitoare, nu pe cele acceptate și confirmate.

Facem toate eforturile pentru ca prețul afișat pe site să fie corect. Totuși, dacă se întâmplă să introducem greșit prețul unui produs pe site, nu suntem obligați să furnizăm acel produs la prețul menționat greșit, cu condiția să notificăm eroarea înainte de acceptarea comenzii plasate de tine. Într-un asemenea caz vei putea decide dacă mai vrei sau nu să comanzi produsul la prețul corect.

Eventualele oferte/promoții prezente pe site sunt valabile în limita stocului disponibil și în intervalul precizat.

Limitarea răspunderii pentru produse și servicii

Produsele sunt oferite în forma în care vin de la producător, respectiv distribuitor, în limita stocului disponibil.

SC OMI HEALTH TEAM SRL nu poate garanta disponibilitatea în stoc a tuturor produselor prezentate pe site.

Imaginile publicate pe acest site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate, în orice mod, fără a influența caracteristicele acestora . SC OMI HEALTH TEAM SRL și furnizorii săi își rezervă dreptul să modifice specificațiile tehnice ale produselor fără o notificare prealabilă. Datele specificate pe site sunt datele furnizate direct de către reprezentanții mărcilor, din materialele prezente pe site-urile producătorilor sau din broșurile acestora.

Articolele publicate pe acest site au doar caracter informativ și nu intenționează să înlocuiască recomandările, diagnosticul sau tratamentul medicului.

Recurgerea la informațiile din diverse articole de pe site-ul www.omimag.ro fără consultarea medicului se face pe propria răspundere a cititorului.

Important!
Incheierea contractului de vânzare-cumparare se face în momentul semnării de către client a facturii fiscale care însoțeste produsul, respectiv produsele comandate. Factura fiscala ține loc de contract. Doar comenzile confirmate telefonic și prin email sunt considerate valide.

Nu putem garanta că website-ul va funcționa mereu neîntrerupt sau fără erori. Avem dreptul să suspendăm site-ul pentru reparații, mentenanță, din motive tehnice sau comerciale, fără notificare și fără angajarea răspunderii.

Contul utilizatorului

Pentru a face o comandă online trebuie să te autentifici pe site-ul www.omimag.ro.

Acest cont poate fi creat de către tine, în mod voluntar, în acest scop îți solicităm să completezi câteva date cu caracter personal sau de către un angajat SC OMI HEALTH TEAM SRL, atunci când alegi să faci comanda telefonic. Cu acordul tău, angajatul nostru va introduce datele cu caracter personal necesare.

Ca să afli ce date cu caracter personal putem colecta de la tine, cum le folosim și cum obținem acordul, te rugăm să ne consulți ”Politica de confidențialitate”.

Limitarea responsabilității pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul www.omimag.ro pot face comentarii la adresa acestuia și a produselor pe care le oferă, care pot fi publicate pe site după o aprobare prealabilă. SC OMI HEALTH TEAM SRL își rezervă dreptul de a nu publica pe site comentarii cu conținut obscen, ilegal, amenințător, defaimator, care încalcă drepturile de proprietate intelectuală, care conțin viruși, orice formă de spam sau orice modalitate de promovare a altor companii.

Livrarea produselor

SC OMI HEALTH TEAM SRL face livrari pe întreg teritoriul României cu ajutorul firmei de curierat rapid Fan Courier. Pentru cei din Timișoara livrarea se poate face și prin reprezentantul Omimag.

Livrarea produselor se face în termen de 24-72 ore lucratoare, de la confirmarea comenzii, cu excepția cazului în care părțile au convenit altfel.

Din cauza volumului mare de comenzi din această perioadă, precum și a situației speciale actuale privind pandemia, pot exista întârzieri la livrare între 2-7 zile lucratoare. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pentru pachetele cadou puteți să lansați comanda, dar veți fi anunțați telefonic când se face livrarea, deoarece necesită mai mult timp de pregătire.

SC OMI HEALTH TEAM SRL nu va fi responsabila pentru produse livrate la adrese incorect furnizate de utilizator, calitatea deteriorată a produsului ca urmare a unei adrese de livrare incorecte sau redirecționarea solicitată de cumpărător.

SC OMI HEALTH TEAM SRL își rezervă dreptul de a întarzia sau anula livrări din motive ce nu țin de organizarea companiei noastre, ci de modul în care firma de curierat rapid își face datoria față de clienți sau alte motive independente de noi (inundații, incendii, cutremure, înzăpeziri, acțiuni guvernamentale, acte de terorism, război etc.)

Pentru alte detalii legate de livrare precum și pentru tarifele practicate te rugăm să ne consulți secțiunea ”Livrare” de pe site.

Regulament concurs

Deciziile de acordare a premiului aparține în totalitate SC OMI HEALTH TEAM SRL.

În campaniile de tip GIVEAWAY nu au voie să participe persoanele juridice, vânzătorii și patronii magazinelor, angajații OMI HEALTH TEAM SRL și toți cei implicați în organizarea acestei campanii.

Vârsta minimă pentru participare este de 18 ani.

Participarea la această campanie implică cunoașterea și acceptarea integrală expresă și neechivocă a prezentului regulament.

Vor fi eligibili pentru extragere doar participanții care îndeplinesc toate condițiile de participare la concurs. Dacă din cauza setărilor de confidențialitate ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alți participanți, organizatorul își rezervă dreptul de a nu include participantul aflat în această situație în concurs.

Organizatorul își rezervă dreptul de a anula participarea concurenților care editează comentariile postate, care folosesc un limbaj licențios sau a căror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv.

Premiile se acordă pe baza unei adrese de email valabile, cea cu care s-a înscris în Newsletter.

Extragerea premilor se face cu ajutorul programului Random Comment Picker.

În cazul în care, în urma verificărilor desfășurate de către organizator, rezultă că în procesul de participare nu a fost respectat prezentul regulament, organizatorul își rezervă dreptul de a retrage participanților premiul obținut ca rezultat a unor astfel de activități. Participarea la această campanie promoțională implică acceptarea prevederilor prezentului Regulament.

Litigii

SC OMI HEALTH TEAM SRL face tot posibilul ca toate neînțelegerile privind orice conflict să fie rezolvat pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu este posibilă, conflictul va fi soluționat în instanțele de judecată din Timișoara, în conformitate cu legile române în vigoare.

Putem oferi legături către alte site-uri web care te pot interesa, dar nu suntem responsabili pentru conținutul lor sau pentru produsele pe care le oferă. Le folosești pe risc propriu și te încurajăm să citești cu atenție termenii și condițiile, și politicile lor de confidențialitate.

Politica de confidențialitate

Site-ul www.omimag.ro este administrat de SC OMI HEALTH TEAM SRL Timisoara, CUI RO42632150, companie românească cu sediul în Sat Giarmata-Vii, Comuna Ghiroda, Aleea Uberland, Nr. 6, Județ Timiş care poate fi contactată în următoarele moduri:

Telefon: 0750 746 887
Email: office@omimag.ro

Folosirea acestui site implică acceptarea condițiilor de confidentialitate de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acesteia. Accesarea site-ului www.omimag.ro implică acceptul utilizatorilor ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de SC OMI HEALTH TEAM SRL. SC OMI HEALTH TEAM SRL își rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără a notifica utilizatorii sau vizitatorii acestui site. Această pagină web se adresează exclusive utilizatorilor cu vârsta peste 18 ani.

În conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm ca SC OMI HEALTH TEAM SRL solicită date personale în vederea expedierii produselor comandate.

Începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește datele cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

SC OMI HEALTH TEAM SRL face tot posibilul sa protejeze datele personale ale utilizatorilor/vizitatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii unei colaborări eficiente cu utilizatorii. În anumite circumstanțe și în conformitate cu legislația, ar putea fi necesară divulgarea datelor către autorități a acestor date. Putem, de asemenea, dezvălui datele dumneavoastră personale pentru a ne stabili, exercita sau apăra drepturile legale.

Datele personale pe care le colectăm, necesare procesării și livrării comenzii sunt:

1.De la persoane fizice: Numele și prenumele, adresa de facturare, adresa de livrare, email, telefon

2.De la persoane juridice: datele de înregistrare ale firmei, precum și datele personale ale reprezentantului care emite comanda .

Datele personale introduse de utilizatori, corect, în mod voluntar, sunt necesare pentru confirmarea validării comenzii, pentru livrarea produselor comandate, pentru a trimite utilizatorului ofertele promoționale, campanii, cupoane, felicitări, noutățiile prin newsletter, precum și alte mesaje.

Refuzul furnizarii datelor solicitate poate avea drept consecință imposibilitatea înregistrarii comenzii.

În măsura în care ați exprimat consimțământul dumneavoastra cu privire la o anumita prelucrare a datelor aveți dreptul de a vă retrage acest consimțământ în orice moment. Aveți dreptul de a solicita SC OMI HEALTH TEAM SRL să rectifice, să actualizeze sau să șteargă , în mod gratuit, datele cu caracter personal și/sau să înceteze expedierea de mesaje promoționale.

Atunci când vizitati un site web,dezvăluiți anumite informații despre dumneavoastră, ca adresa dumneavoastră de IP, ora vizitei dumneavoastră, locul de unde ați intrat pe site. SC OMI HEALTH TEAM SRL, ca și orice altă organizație poate înregitra aceste informații.

În ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor noștri , SC OMI HEALTH TEAM SRL poate folosi cookieuri pentru a facilita stocarea și urmărirea preferințelor dumneavoastră.

Accesul dvs. la anumite servicii și informații din cadrul site-ului este protejat de o parola. Vă recomandăm să nu dezvăluiți nimănui această parola. SC OMI HEALTH TEAM SRL nu vă va cere niciodată parola conturilor dvs în mesaje sau telefoane nesolicitate. Vă sfătuim, deci să nu dezvăluiți această parolă persoanelor care vă cer acest lucru. Mai mult, dacă este posibil, trebuie să vă amintiți să apăsați „deconectare” / „log off” / „sign out” din contul dvs. ,în Forumul, Chatul sau alte servicii online oferite de SC OMI HEALTH TEAM SRL, la sfârșitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Vă sfătuim de asemenea să închideți fereastra browserului în care ați lucrat la sfârșitul navigarii dvs. în site-urile sau serviciile furnizate de SC OMI HEALTH TEAM SRL.

Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informațiile dvs. personale sau la corespondența dvs. atunci când lucrați într-o rețea de computere aflată într-un loc public. (în cafenelele internet, spre exemplu).

Din păcate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigură. În consecință, în ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informația personală, SC OMI HEALTH TEAM SRL nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dvs. către noi, către și de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Vă avertizăm așadar că orice informație trimisă către noi se va face pe propriu dumneavoastră risc.

În momentul în care noi primim informațiile transmise de dumneavoastră însă, vă garantăm că vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislația română în vigoare.

SC OMI HEALTH TEAM SRL consideră fraudă orice încercare de a obține datele personale ale altui utilizator sau de a schimba conținutul site-ului www.omimag.ro și va solicita organelor îndreptățite cercetarea penală a făptuitorilor.

SC OMI HEALTH TEAM SRL nu vinde produse care să fie cumparate de către minori, dar poate vinde sau încasa contravaloarea unor produse destinate minorilor, dar achiziționate de către un adult.

Îți mulțumim pentru vizită!

X