Politica de retur

Produsele comandate de pe site-ul www.omimag.ro pot fi returnate conform Ordonanței de Urgență a Guvernului 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanță.

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produselor. Notificarea se va data, semna și trimite, prin email la adresa: comenzi@omimag.ro.

Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului folosind aceeași modalitate de transport prin care a primit coletul, acesta asigurându-se că produsele sunt ambalate astfel încât să nu existe riscul deteriorării și împrăștierii accidentale la transport. Returul produselor implică și returnarea eventualelor cadouri care au însoțit comanda respectivă.

Produselor pot fi returnate dacă întrunesc următoarele condiții:

  • produsele sunt în ambalajul original, sigilate, fără să prezinte nicio urmă de deteriorare sau uzură.

Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate, înseamnă că ești de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor tale.

Noi, SC OMI HEALTH TEAM SRL, îți vom înapoia contravaloarea produselor în 14 zile de la primirea produsului returnat, într-un cont bancar specificat în scris. Ne rezervăm dreptul de a amâna rambursarea sumei până la primirea completă a returului.

X