Politica de confidențialitate

Site-ul www.omimag.ro este administrat de SC OMI HEALTH TEAM SRL Timisoara, CUI RO42632150, companie românească cu sediul în Sat Giarmata-Vii, Comuna Ghiroda, Aleea Uberland, Nr. 6, Județ Timiş care poate fi contactată în următoarele moduri:

Telefon: 0750 746 887
Email: office@omimag.ro

Folosirea acestui site implică acceptarea condițiilor de confidentialitate de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acesteia. Accesarea site-ului www.omimag.ro implică acceptul utilizatorilor ca datele lor personale să fie păstrate și prelucrate de SC OMI HEALTH TEAM SRL. SC OMI HEALTH TEAM SRL își rezervă dreptul de a modifica aceste prevederi fără a notifica utilizatorii sau vizitatorii acestui site. Această pagină web se adresează exclusive utilizatorilor cu vârsta peste 18 ani.

În conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm ca SC OMI HEALTH TEAM SRL solicită date personale în vederea expedierii produselor comandate.

Începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește datele cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date.

SC OMI HEALTH TEAM SRL face tot posibilul sa protejeze datele personale ale utilizatorilor/vizitatorilor site-ului către terți și să le folosească numai în scopul stabilirii unei colaborări eficiente cu utilizatorii. În anumite circumstanțe și în conformitate cu legislația, ar putea fi necesară divulgarea datelor către autorități a acestor date. Putem, de asemenea, dezvălui datele dumneavoastră personale pentru a ne stabili, exercita sau apăra drepturile legale.

Datele personale pe care le colectăm, necesare procesării și livrării comenzii sunt:

1.De la persoane fizice: Numele și prenumele, adresa de facturare, adresa de livrare, email, telefon

2.De la persoane juridice: datele de înregistrare ale firmei, precum și datele personale ale reprezentantului care emite comanda .

Datele personale introduse de utilizatori, corect, în mod voluntar, sunt necesare pentru confirmarea validării comenzii, pentru livrarea produselor comandate, pentru a trimite utilizatorului ofertele promoționale, campanii, cupoane, felicitări, noutățiile prin newsletter, precum și alte mesaje.

Refuzul furnizarii datelor solicitate poate avea drept consecință imposibilitatea înregistrarii comenzii.

În măsura în care ați exprimat consimțământul dumneavoastra cu privire la o anumita prelucrare a datelor aveți dreptul de a vă retrage acest consimțământ în orice moment. Aveți dreptul de a solicita SC OMI HEALTH TEAM SRL să rectifice, să actualizeze sau să șteargă , în mod gratuit, datele cu caracter personal și/sau să înceteze expedierea de mesaje promoționale.

Atunci când vizitati un site web,dezvăluiți anumite informații despre dumneavoastră, ca adresa dumneavoastră de IP, ora vizitei dumneavoastră, locul de unde ați intrat pe site. SC OMI HEALTH TEAM SRL, ca și orice altă organizație poate înregitra aceste informații.

În ideea de a oferi un serviciu personalizat utilizatorilor noștri , SC OMI HEALTH TEAM SRL poate folosi cookieuri pentru a facilita stocarea și urmărirea preferințelor dumneavoastră.

Accesul dvs. la anumite servicii și informații din cadrul site-ului este protejat de o parola. Vă recomandăm să nu dezvăluiți nimănui această parola. SC OMI HEALTH TEAM SRL nu vă va cere niciodată parola conturilor dvs în mesaje sau telefoane nesolicitate. Vă sfătuim, deci să nu dezvăluiți această parolă persoanelor care vă cer acest lucru. Mai mult, dacă este posibil, trebuie să vă amintiți să apăsați “deconectare” / “log off” / “sign out” din contul dvs. ,în Forumul, Chatul sau alte servicii online oferite de SC OMI HEALTH TEAM SRL, la sfârșitul fiecarei sesiuni de utilizare a acestora. Vă sfătuim de asemenea să închideți fereastra browserului în care ați lucrat la sfârșitul navigarii dvs. în site-urile sau serviciile furnizate de SC OMI HEALTH TEAM SRL.

Aceste sfaturi sunt destinate să înlăture accesul persoanelor neautorizate la informațiile dvs. personale sau la corespondența dvs. atunci când lucrați într-o rețea de computere aflată într-un loc public. (în cafenelele internet, spre exemplu).

Din păcate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigură. În consecință, în ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informația personală, SC OMI HEALTH TEAM SRL nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dvs. către noi, către și de la serviciile noastre online sau produsele noastre. Vă avertizăm așadar că orice informație trimisă către noi se va face pe propriu dumneavoastră risc.

În momentul în care noi primim informațiile transmise de dumneavoastră însă, vă garantăm că vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea acestora în sistemele noastre, conform standardelor de securitate impuse de legislația română în vigoare.

SC OMI HEALTH TEAM SRL consideră fraudă orice încercare de a obține datele personale ale altui utilizator sau de a schimba conținutul site-ului www.omimag.ro și va solicita organelor îndreptățite cercetarea penală a făptuitorilor.

SC OMI HEALTH TEAM SRL nu vinde produse care să fie cumparate de către minori, dar poate vinde sau încasa contravaloarea unor produse destinate minorilor, dar achiziționate de către un adult.

X