Metode de plată și Livrare

Livrarea

Livrarea produselor în România va fi efectuată prin firma de curierat rapid. Pentru cei din Timișoara livrarea se poate face și prin reprezentantul Omimag.

Costul transportului se adaugă automat la comanda ta.

Tarife livrare:

  • Pentru comenzi peste 200 lei și cu greutate sub 3 kg, transportul este gratuit;
  • Pentru coletele peste 200 lei și greutate peste 3 kg se va achita o taxă suplimentara de 1,5 lei pentru fiecare kg în plus;
  • Pentru comenzi sub 200 lei prețul transportului este de 25 lei, la care se adaugă taxa suplimentară de 1,5 lei/kg, în cazul în care coletul depășește greutatea de 3 kg.

Pentru oricare din situațiile de mai sus, în cazul în care livrarea se face în afara rețelei de acoperire a firmei de curierat, se va achita 1 leu/km suplimentar.

  • Pentru Timișoara și câteva localități din jur poți alege livrare prin reprezentant Omimag în următoarele condiții: livrare gratuită la comenzi peste 100 lei sau 25 lei la comenzi sub 100 lei, iar  telefonic, Whatsapp sau email  stabilești modalitatea și locul de livrare împreună cu reprezentantul Omimag

Termenul de livrare:

Livrarea produselor se face în termen de 24-72 ore lucrătoare, de la confirmarea comenzii, oriunde în România, pentru comenzile care conțin numai produsele cu disponibilitate în stoc. În condiții speciale, timpul de livrare poate fi depășit, dar te vom anunța în prealabil despre această situație. Îți cerem scuze dacă nu reușim să ne respectăm întotdeauna promisiunile, din motive ce nu țin de organizarea companiei noastre, ci de modul în care firma de curierat rapid își face datoria față de clienți sau alte motive independente de noi (inundații, incendii, cutremure, înzăpeziri, acțiuni guvernamentale, acte de terorism, război, pandemie etc.)

Din cauza volumului mare de comenzi din această perioadă, precum și a situației speciale actuale privind pandemia, pot exista întârzieri la livrare între 2-7 zile lucratoare. Vă mulțumim pentru înțelegere!

Pentru pachetele cadou puteți să lansați comanda, dar veți fi anunțați telefonic când se face livrarea, deoarece necesită mai mult timp de pregătire.

Comenzile preluate după ora 14:00 vor fi expediate a doua zi lucrătoare, iar comenzile efectuate în zilele de vineri după ora 14:00, sâmbătă, duminică și în sărbători legale, vor fi livrate în următoarea zi lucrătoare.

În momentul în care comanda pleacă de la noi vei primi un email cu numărul de AWB.

În situația în care colaboratorii noștri ne vor anunța că există posibilitatea întârzierii livrărilor, noi vom comunica acest lucru prin intermediul site-ului, ori telefonic sau prin email.

Pentru a evita orice problemă privind livrarea, te rugăm să verifici integritatea coletului în momentul primirii produselor, în prezența reprezentantului firmei de curierat și să soliciți întocmirea unui proces verbal de constatare în cazul coletelor deteriorate sau deschise.

Orice reclamații ulterioare cu privire la aceste aspecte sunt nule. SC OMI HEALTH TEAM SRL își rezervă dreptul de a nu lua în considerare reclamațiile cantitative și calitative și care sunt efectuate după plecarea curierului.

Înainte de livrare te vom contacta telefonic sau prin email și îți vom comunica toate detaliile legate de livrare și plată. Reprezentantul firmei de curierat nu are voie să solicite nici o altă sumă în afara celei de pe documentul de transport și trebuie să îți emită o chitanță pentru suma achitată.

Important! Documentele care însoțesc transportul (AWB, factură, chitanță) vor fi emise de către SC OMI HEALTH TEAM SRL, deoarece „OMIMAG” este numele de brand al magazinului.

X