Despre noi

Natura ne ajută să ne dezvoltăm armonios, să ne hrănim sănătos, să ne vindecăm, să fim frumoși și să ne relaxăm, de aceea ne-am gândit să aducem natura mai aproape de tine.

Magazinul online OMIMAG a luat naștere în vara anului 2020 din dorința a două prietene, Dr. Iren Alexoi și as. medical de farmacie-fitoterapeut-tehnician nutriționist Valentinei Elena Moise, de a promova un stil de viață sănătos.

La început a fost un cabinet de nutriție și dietetică și un magazin cu produse sănătoase. Lumea ne căuta special pentru ceea ce ofeream și ne-am gândit să fim cât mai aproape de clienții noștri de pretutindeni. Pentru a avea succes trebuie să îți placă oamenii, să îi asculți și să îi ajuți să facă cea mai bună alegere pentru nevoile lor. Satisfacția noastră maximă este atunci când oamenii se reîntorc către magazinul online OMIMAG și ne mulțumesc pentru produsele recomandate.

Vrem, nu vrem, trebuie să recunoaștem că mâncarea și felul cum ne organizăm mesele sunt foarte importante pentru un organism sănătos, de aceea astăzi trebuie să reînvățăm ceea ce înaintașii noștri știau foarte bine: „Hrana să ne fie medicament și medicamentul hrană” – Hipocrate.

De ce să tratăm, dacă putem preveni? Sănătatea voastră este prioritatea noastră!

Dedicăm acest site tuturor celor care vor, în rapidul cotidian, să se oprească un pic și să ceară un sfat, să învețe sau să împărtășească celorlalți secretul unei alimentații sănătoase și a unei vieți echilibrate:
„Trăiește sănătos, treci prin viață frumos!”

La noi, în magazinul OMIMAG, vei găsi produse sănătoase și specialiști în domeniul nutriției și fitoterapiei care te pot îndruma în alegerea produselor care să îți satisfacă cel mai bine cerințele.

Deoarece pe piața suplimentelor nutritive se găsesc o multitudine de produse, uneori ne este foarte greu să alegem sortimentele de bază sau ceea ce ni se potrivește mai bine din toate aceste produse. Dorim să vă ajutăm să faceți alegerile potrivite. În acest scop, pe site-ul nostru veți găsi o multitudine de rețete gustoase, dar și sănătoase.

Secțiunea de Blog va cuprinde și multe articole despre ce înseamnă un stil de viață sănătos, care sunt și la ce folosesc nutrienții din alimentație, dar și alimentele cele mai bogate în acești nutrienți. Pentru cei ce nu reușesc să-și acopere nevoile organismului prin alimentație, vă stăm la dispoziție cu o gamă largă de suplimente alimentare care pot compensa eventualele deficite din organism.

În plus, din respect pentru clienții noștri, putem aduce și produse la comandă, cu condiția ca acestea să fie distribuite în România și să fie existente în stocul furnizorilor.

X